Moldova Fashion Days SS 17







A venit primăvara, iar împreună cu ea - o nouă ediÈ›ie a Moldova Fashion Days  - cel mai amplu eveniment în domeniul modei din Republica Moldova, care întruneÈ™te la un loc mereu un număr impunător de designeri, fotografi, stiliÈ™ti, jurnaliÈ™ti, modele È™i spectatori.

Evenimentul va avea loc pe 25 și 26 martie, începând cu ora 19:00, în Showroom-ul Land Rover/Jaguar/Volvo, de pe Bulevardul Dimitrie Cantemir 14. Sunt așteptați toți cei interesați și deja familiarizați cu moda și creatorii autohtoni, dar și cei care își doresc pentru prima dată să vadă prezentările designerilor noștri.

Din comunicatul oficial primit de la organizatorii Moldova Fashion Days am aflat că în cadrul acestei ediÈ›ii, pe lângă creatorii cu prezenÈ›a cărora ne-am obiÈ™nuit deja vor fi È™i branduri noi: Maliny, Promesse, Anastasia Che, Privato, Sophie. 

So, eu aștept cu nerăbdare să văd ce ne-au pregătit dragii noștri designeri pentru primăvara-vara 2017 și vă aștept și pe voi acolo. Biletele pot fi găsite aici

Iar mai jos găsiÈ›i ordinea în care vor apărea brandurile pe podium, în fiecare dintre cele două zile ale evenimentului.  



Share this:

JOIN CONVERSATION

    Blogger Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu